Волинські митники вилучили автомобіль з саморобними реєстраційними номерами
Волинь

Волинські митники вилучили автомобіль з саморобними реєстраційними номерами

22 серпня 2018, 15:50
0
0
Сподобалось?
0

Мешканець Закарпаття виготовив реєстраційний номер до автомобіля, подібний до реєстраційних знаків постійної реєстрації Німеччини, і намагався за ним ввезти в Україну автомобіль OPEL VECTRA. Волинські митники на посту Ягодин виявили підробку, а ще – дійсний тимчасовий транзитний номер  Республіки Польща, -повідомляє прес-служба ГУ ДФС Волині.

Чоловік пояснив, що  придбав у власність транспортний засіб у Німеччині і зняв його з реєстрації. Отримавши транзитний номерний знак  Республіки Польща, після проходження митного контролю у Дорогуську, замінив його на підроблений, але ідентичний за цифровим значенням знак постійної реєстрації ФРН.

Добре знаючи  норми ввезення транспортних засобів , але не маючи наміру сплачувати заставу, громадянин вдався до протизаконних маніпуляцій.

Унаслідок автомобіль вартістю 149 тис грн вилучено на склад митниці до рішення суду про притягнення порушника до відповідальності за ст.. 472 Митного кодексу України. Санкція статті - штраф у розмірі 100 відсотків вартості транспортного засобу та його конфіскація.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися