Поховали священника з Волині, який загинув у ДТП
Волинь

Поховали священника з Волині, який загинув у ДТП

25 листопада 2019, 16:09
0
0
Сподобалось?
0

У луцькому храмі Великомучениці Катерини попрощались з кліриком Сергєм Смірновим.

24 листопада ввечері в цьому Божому домі відслужили парастас, який очолив канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, - інформують у пресслужбі Волинської єпархії ПЦУ.

25 листопада відбувся чин похорону під проводом міського декана протоієрея Михайла Онищука. Погребіння зверишили на міському кладовищі на вулиці вненській.

Сергій Олександрович Смірнов народився 8 березня 1961 року в Луцьку. Після закінчення середньої школи працював на Луцькому електроапаратному заводі, був військовослужбовцем (командир взводу, викладач у званні прапорщика). У 1982 році взяв шлюб із Людмилою Дудко, у 2013-му овдовів. Тоді відчув покликання стати священником, закінчив Волинську православну богословську академію. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл рукоположив його в сан диякона 18 грудня 2016 року, а в сан ієрея – 26 лютого наступного. З 20 березня 2017 року о. Сергій служив у Свято-Катерининській парафії. Працював над воцерковленням молоді, був хорошим проповідником.

23 листопада душпастир повертався з молитовних заходів пам’яті жертв голодоморів. Під час керування автомобілем на вул. Шопена в нього стався серцевий напад, він помер, а машина зіткнулася з деревом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися