На Волині за день закрили 8 нелегальних АЗС
Волинь

На Волині за день закрили 8 нелегальних АЗС

28 грудня 2019, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

28 грудня на Волині припинили діяльність 8 нелегальних автозаправних станцій.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Зокрема 8 незаконних АЗС закрили у Луцьку, Ківерцях, Любомлі, Ковелі, Камені-Каширському, Устилузі та в Луцькому районі.

У ході оглядів, які ще тривають, вилучили понад 30 тисяч літрів контрафактного дизельного пального, більше 4 тисячі літрів газу та 3 тисячі літрів бензину, а також обладнання для їхнього розливу.

Триває досудове розслідування, вирішують питання про накладення арешту на матеріальні цінності.

Наразі у провадженні органів досудового розслідування перебуває 5 кримінальних проваджень про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та 2 – про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Цьогоріч правоохоронці припинили діяльність 31 незаконної АЗС, 2 з них вилучили майже 335 тонн контрафактного пального вартістю понад 9,3 млн грн, а також обладнання для його розливу. Лише упродовж останнього місяця волинські правоохоронці припинили діяльність 21 незаконної автозаправної станції.

"Діяльність незаконних АЗС призводить не лише до несплати в бюджет значних коштів, - наголошує прокурор області Тарас Безрукий. –  Вона загрожує безпеці громадян, адже про дотримання норм пожежної безпеки на таких точках збуту пального не йдеться. Відтак завдання правоохоронців – це ліквідація нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами в усіх їх проявах – і робота на цьому напрямку не припиниться".



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися