Звільнили від покарання молодиків, які у Луцьку біля «Порт Сіту» побили людину
Волинь

Звільнили від покарання молодиків, які у Луцьку біля «Порт Сіту» побили людину

5 січня 2020, 15:14
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку біля торгово-розважального центру «Порт Сіті» двоє молодиків жорстоко побили чоловіка. Втім, покарання за це вони не отримали, потрапивши під закон про амністію.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Під час суду встановили, що 12 березня 2017 року двоє обвинувачених, один з яких працював у ТзОВ «ВОГ ритейл», а інший – неповнолітній студент КТБП СНУ імені Лесі Українки, знаходилися поряд із ТРЦ «Порт Сіті» у Луцьку.

Так, після словесного конфлікту вони нанесли тілесні пошкодження чоловіку. Зокрема, неповнолітній тримав потерпілого під руками, а інший обвинувачений в цей час наносив йому удари в голову. Після цього потерпілого повалили на землю та продовжили бити, зламавши йому ребра.

Обидва потерпілих свою вину визнали частково, зазначивши, що також отримали тілесні ушкодження, також до них був застосований сльозогінний газ.

Незважаючи на це, їхня вина була доведена повністю зібраними в ході досудового розслідування доказами, зокрема показами свідків.

Сам потерпілий наполягав на публічному вибаченні обвинувачених шляхом публікації в місцевих друкованих виданнях. Також просив задовольнити цивільний позов у розмірі 25 тисяч гривень.

Суд визнав їх винними та призначив обом покарання у виді позбавлення волі на два роки, проте звільнив їх від покарання на підставі закону про амністію. Суд частково задовольнив цивільний позов потерпілого.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися