Благодійники з Німеччини привезли подарунки волинським дітям
Волинь

Благодійники з Німеччини привезли подарунки волинським дітям

9 січня 2020, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

Під час новорічно-різдвяних свят у Ковель приїхали представники товариства «Допомога дітям Ковеля» на чолі з його головою Міхаелем Хааке з німецького міста-партнера Вальсроде.

Про це пише пресслужба Ковельської міської ради.

Благодійники побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №6 та №7. Їх радо зустрічали в ГО Спарта”, центрах соціально-психологічної реабілітації дітей та комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Не оминули увагою людей, які мешкають у відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.

До слова, уже 28 років поспіль діти з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це місто. Міхаель Хааке зазначив, що у Вальсроде влітку знову зустрічатимуть ковельських школярів. До їх приїзду уже ведуть активну пдготовку.

Гості з Німеччини також привезли гостинці хлопцям і дівчатам, які там уже проводили канікули. Відвідали їх вдома, поспілкувались з рідними.

80 пакунків напередодні Різдва вручили ковельським дітям. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді. Яскраву пісенну програму там представили вихованці Руслани Шацької — учасники студії естрадного співу “Зорепад”.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися