У Луцьку з перинатального центру виписали першу пацієнтку
Волинь

У Луцьку з перинатального центру виписали першу пацієнтку

17 січня 2020, 21:02
0
0
Сподобалось?
0

Лучанка Алла Петровці – перша пацієнтка поліклінічного відділення обласного перинатального центру. З літа минулого року була на обліку під час вагітності, спостерігалась у лікарів і 13 січня народила хлопчика. 17 січня породіллю виписали з лікарні, - йдеться в сюжеті UA: Волинь.

Лучанин Сергій Петровці бере на руки новонародженого сина. Це його перша дитина. Сьогодні чоловік забирає малюка і його маму з лікарні додому. Алла Петровці – перша пацієнтка обласного перинатального центру. Влітку тут вона стала на облік, обстежувалась усю вагітність і цими днями народила.

Породілля Алла Петровці: "Відкрився перинатальний центр, вирішила просто прийти сюди стати на облік, випадково стала першою пацієнткою в Щурук Надії Василівни. Крістіан народився 13 січня в 20.22 хв. З вагою 3800, усміхнувся. Сподобалося ім’я і гарне значення – християнин, той, хто йде за Богом."

Директорка КЗ "Волинський обласний перинатальний центр" Ірина Горавська: "Вона перша прийшла і стала на облік з приводу вагітності, її карточка – номер 1, вона успішно народила синочка і сьогодні ми їх виписуємо."

Зі слів директорки Ірини Горавської, торік у перинатальному центрі народилося 466 малюків. За два тижні 2020-го світ побачило більше 80-ти дітей. Майбутні мами приїжджають народжувати до Луцька з-за кордону, каже лікарка Надія Щурук.

Завідувачка поліклінічного відділення Надія Щурук: "Вони були українками, але чоловіки – громадянин Польщі, Німеччини, Ізраїлю, була пацієнтка громадянка України, але чоловік зі США, другу дитину вона народжувала тут."



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися