На Волині псевдокерівники управління Держпраці обіцяють підприємям владнати питання за хабар
Волинь

На Волині псевдокерівники управління Держпраці обіцяють підприємям владнати питання за хабар

28 лютого 2020, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

На Волині на підприємства телефонують шахраї, які представляються керівниками Управління і вимагають неправомірну вигоду.

Про це повідомляє Управління Держпраці у Волинській області.

Ситуація загострилася після розміщення на офіційному сайті Управління Плану заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) на 2020 рік. Про ймовірні шахрайські «схеми» повідомили керівництво Управління Держпраці підприємці Луцька.

До керівників підприємств, де заплановані перевірки, телефонують невідомі особи і ведуть переговори від імені начальника Управління, або ж заступників з метою вирішення «питань» про «домовленості» та «лояльність» в процесі проведення запланованої перевірки. Обіцяють «владнати» питання за суму коштів в розмірі 20 тисяч гривень.

Просять звернути увагу, що одним з номерів телефону, який використовують шахраї, є — 0660005260.

Нагадують, що під час інспекційних відвідувань роботодавець має право вимагати в осіб, які прийшли для здійснення перевірки, пред’явити службові посвідчення і направлення на проведення перевірки конкретного роботодавця та переписати дані службових посвідчень. Якщо вказані особи відмовляються надати документи, необхідно викликати поліцію для з’ясування їх повноважень.

Співробітники Держпраці, у яких немає службових посвідчень та направлення на проведення перевірки, не мають права здійснювати перевірки. Суб’єкт господарювання має право не допускати осіб, що прибули з метою перевірки, якщо вони не пред’явили вказаних документів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися