«Будемо штрафувати», – поліція Волині про порушників карантину
Волинь

«Будемо штрафувати», – поліція Волині про порушників карантину

3 квітня 2020, 16:57
4
2
Сподобалось?
2

У Патрульній поліції  Волині у звязку з посилення карантину з 6 квітня посилять заходи впливу на громадян, аби ті ретельніше дотримувалися правил карантину.

Про це інформує Перший.

«Вся поліція переведена на посилений режим несення служби з часу запровадження надзвичайної ситуації. Ми патрулюємо постійно. Стосовно скупчення людей – ми поки тільки рекомендуємо не відвідувати людні місця, не збиратись великими компаніями, ще не штрафуємо. Але постійно наголошуємо, щоб люди не скупчувались, не виходили з дому без потреби, гуляти – по одинці, по двох», – зауважила речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Також, додає Бузулук, зараз проводять лише профілактичні бесіди з людьми. Ймовірно, з 6 квітня будуть притягувати до адміністративної відповідальності. 

«Поки проводимо лише профілактичні бесіди. Але, з понеділка, так як прийняли зміни у постанові Кабміну, то, ймовірно, будемо притягати за порушення до адміністративної відповідальності»

«Сказали чекати, в понеділок буде вже розроблений алгоритм дій. Людей дуже багато, а поліції все-таки обмежена кількість», – розповіла речниця поліції.

Які місця патрулюватиме поліція

Окрім парків та скверів, патрулюватимуть також наближені ліси та водойми, адже за умовою посиленого карантину, відвідування цих місць – теж під забороною.

«Ліси, водойми, ми обов’язково будемо перевіряти. Зараз обсяг роботи дуже великий, мусимо там перевіряти людей, які повертаються з-за кордону. Перевіряємо умови самоізоляції. Звісно, стараємось встигати за всім, але побачимо як це буде на практиці. Сподіваємось, на свідомість людей», – розповіла Ольга Бузулук.

«Стосовно масок, чи занять спортом у парку – будемо бачити по алгоритму, який нам напрацюють. Поки ми за це не штрафуємо, але якщо буде  така постанова, вони її синхронізують з діючим законодавством, то будемо. Але поки рано про це говорити», – додала речниця Патрульної поліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Петро
    Петро

    Це стаття про тих що інколи катаються на авто з мигалками і перебувають в авто по 3 або 4 без масок? Не бачив ще патруля на вулиці пішочком. А хто бачив? Комент.

    3 квітня 2020, 17:44
    Відповісти
  • Артур
    Артур

    Як злодіїв ловити,викривати різні злочини то поліції нема,а як штрафи виписувати на простих людей,не зрозуміло за що то вони тут як тут!На Епіцентри нехай випишуть,що під час карантину продають все що завгодно,але ж ні з простих людей треба три шкури здерти

    4 квітня 2020, 09:27
    Відповісти
  • Іван
    Іван

    За які такі порушення мають штрафувати.Носити документи ніхто не буде у нас не військовий.Гуляти будь де мені дозволює КОНСТИТУЦІЯ!Слава Україні!

    4 квітня 2020, 11:24
    Відповісти
  • Автомайдан
    Автомайдан

    Для того, щоб штрафувати, повинні створити умови для виконання постанови. Ви давай е безкоштовно маски, тоді штрафуйте.

    4 квітня 2020, 19:03
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися