На Волині вночі авто знесло стіну будинку
Волинь

На Волині вночі авто знесло стіну будинку

8 травня 2020, 22:39
0
1
Сподобалось?
1

Вночі у Ковелі, на вулиці Ярослава Мудрого, Volkswagen на швидкості зніс паркан та стіну житлового будинку.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомила волинянка  Юлія Міркос.

«Спочатку скажу коротко, дякувати Богу всі живі і це найголовніше! Набираю текст і трусяться руки. Не знаю скільки часу ще будемо відходити від цього жахіття. Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію що робиться. Там спали батьки. Кричу чи живі, бо нічого не видно. Живі, Слава Богу, живі!

Wolkswagen Touran влетів на великій швидкості, зніс паркан сусідів і в’їхав в кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спали троє маленьких діток.

В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат, одна в тяжкому стані, решта ніби нормально. Поліція приїхала, зафіксували деталі ДТП, пофотографували будинок ззовні. В середину ніхто не заходив, цілий день чекали щоб хтось зафіксував збитки, 8.05 в 19:34 самі подзвонили на 102, чекаємо вже більше години і тиша. Вночі хлопці обіцяли прийти вранці і обсудити як бути з будинком. Прийшли під обід, просто подивилась і все. Прошу розповсюдити інформацію щоб люди які це скоїли відповіли за свої вчинки», – йдеться у дописі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися