Лучани написали заяву в поліцію на «Укртелеком»
Волинь

Лучани написали заяву в поліцію на «Укртелеком»

2 червня 2020, 16:51
0
0
Сподобалось?
0

До Волинської філії ПАТ "Укртелекому" прийшли абоненти із заявами на розірвання договорів. У філії людей не приймають. На місце події викликали поліцію.

Лучанка Валентина Миронченко розповіла Суспільному, що упродовж тижня телефонує і приходить у відділення "Укртелекому" у Луцьку. 

Жінка хоче відмовитися від послуг зв’язку, бо, каже, зросла вартість від 90 до 244 гривень на місяць. Пенсіонерці 73 роки, з її слів, заяву на відмову від послуги у неї не приймають. На номери, що вказані для звернень абонентів під час карантину, додзвонитися не може.

"Мені не потрібен домашній телефон, і не потрібен інтернет. І тут 26-го числа було багато людей, усі набирали з своїх телефонів і ніхто не відповідає, - каже Валентина Мирониченко.

Під філієї «Укртелекому» в Луцьку зібрали 4 абоненти. Усі вони кажуть, що мають претензії до роботи підприємства з абонентами. Під час розмови до кореспондентів Суспільного вийшла охоронниця філії. Жінка намагалася силою припинити зйомку та спілкування з абонентами.

На місце події люди викликали поліцію. Пресофіцер патрульної поліції в області Богдан Павлович розповів, що у громадян відібрали пояснення і скерували їх до Луцького відділку поліції.

Через кілька хвилин до абонентів вийшла жінка, яка прийняла заяви на відмову від послуг. Працівниця Укртелекому журналістам не представилася.








Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися