На Волині попри війну двоє чоловіків робили закладки наркотиків
Волинь

На Волині попри війну двоє чоловіків робили закладки наркотиків

14 березня 2022, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

На Волині двох чоловіків затримали за продаж наркотичних речовин.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Незаконний промисел на Волині налагодили двоє ковельчан. Вони збували психотропні речовини шляхом закладок. Їх протиправну діяльність задокументували співробітники відділу кримінальної поліції спільно зі слідчими Ковельського районного управління поліції.

28-річного зловмисника поліцейські затримали 13 березня у Ковелі. Під час огляду його автомобіля було виявлено заборонені речовини PVP та встановлено, що чоловік причетний до торгівлі психотропами. 

Відразу ж правоохоронці з’ясували, що працював правопорушник із спільником – 30-річним місцевим мешканцем, який вже мав проблеми із законом. У помешканні фігуранта поліцейські виявили та вилучили близько 250 г психотропів. Їх направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

За цінами чорного ринку вартість вилученого становить понад 250 тисяч гривень. 

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів за попередньою змовою групою осіб. Вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам та обрання їм запобіжного заходу. Відповідно до санкції інкримінованої статті їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися