У центрі Луцька силачі тягали вагу понад 500 кілограмів
Волинь

У центрі Луцька силачі тягали вагу понад 500 кілограмів

24 серпня 2020, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

Жим ногами 600 кілограмів, перекидання покришки 350 кілограмів та парна станова тяга 400 кілограмів – у центрі Луцька силачі одного з місцевих спортивних клубів за підтримки міської ради влаштували для лучан круте силове шоу.

Дійство відбулося у День прапора 23 серпня на вході у центральний парк, пише ІА Волинсткі новини.

На присутніх глядачів очікували не лише виступи учасників, які свою силу, піднімаючи та штовхаючи вагу від 360 до 600 кілограмів. Вони й самі брали участь у різних конкурсах, де мали змогу виграти абонементи до спортзалу, спортивне харчування та інші цінні призи.

Один з тренерів спортивного клубу «Плаза» Роман Зелінський розповів Інформаційному агентству Волинські Новини, що силове шоу відбувається вже не вперше, однак цього року на ньому поставили кілька рекордів.

«Цього року силачі поставили рекорди у трьох вправах: жим ногами, жим гантелей та жим лежачи. Відзначу Василя Петрищака, який встановив рекорд, піднявши 700 кілограмів, для нього це було непросто, адже цю вагу він підіймав вперше», – сказав Роман Зелінський.

З його слів, організація шоу була нелегкою, зважаючи на каратинні обмеження, коронавірус дуже вплинув на пауерліфтинг та увесь спорт загалом.

«Карантин дуже серйозно вплинув на пауерліфтинг та увесь спорт. Ще до пандемії ми готувалися до змагань, які мали відбутися весною, але через карантин нам не дозволили виступати та тренуватися. Змагання постійно переносилися, тому ми виступали літом. Незважаючи на карантин, мої спортсмени підготувалися досить достойно. Два моїх підопічних вибороли срібну та бронзову медалі на Чемпіонаті України, один із них отримав звання майстра спорту», – зазначив тренер.

Відзначимо, що дійство не обмежилося лише виступами силачів, також глядачі мали змогу побачити перформанси від танцювальних гуртів та показові виступи боксерів.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися