На Волині реконструювали та добудували школу
Волинь

На Волині реконструювали та добудували школу

28 серпня 2020, 09:45
0
1
Сподобалось?
1

27 серпня відбулося відкриття оновленої Горохівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені І.Франка. Тут нещодавно завершили роботи з реконструкції та добудови школи, тож новий навчальний рік діти розпочнуть вже нових умовах. Аби оглянути якість робіт та привітати учнів і педагогів, на свято завітав голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Будівельні роботи, що розпочалися кілька років тому, фінансувалися з державного бюджету, зокрема з Державного фонду регіонального розвитку.

Загальна кошторисна вартість – 19,5 мільйона гривень. Замовником робіт виступив департамент інфраструктури облдержадміністрації.

Зокрема, тут провели реконструкцію приміщення з добудовою корпусу, що об’єднує навчальні корпуси школи. Так, у новозбудованому корпусі розміщені їдальня, зал для занять хореографією, учбові приміщення та читальний зал, у якому вже нараховується 8 тис. книг художньої літератури.

Як повідомив директор школи, це (об’єднання корпусів в одне приміщення, – авт.) здійснило мрію багатьох поколінь та директорів місцевої школи, адже дозволить розвантажити класи та забезпечити якісні умови для навчального процесу.

Начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Людмила Плахотна наголосила, що окрім такого подарунку від держави, горохівчан чекає ще один – заклад буде опорним в об’єднаній територіальній громаді, а на наступний рік планується закупити шкільний автобус, аби діти із навколишніх сіл могли безперешкодно добиратися на навчання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися