На Волині в лікарню придбали медобладнання для боротьби з коронавірусом
Волинь

На Волині в лікарню придбали медобладнання для боротьби з коронавірусом

7 грудня 2020, 13:55
0
0
Сподобалось?
0

У КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» придбали сучасний апарат штучної вентиляції легень та 20 концентраторів кисню.

Про це повідомляють у міській раді Володимира-Волинського.

Обладнання закупили за кошти державного бюджету, що надійшли у вигляді цільової субвенції в сумі 1 мільйон 850 тисяч гривень.

Фінансування виділили згідно з урядовою постановою №1099 від 11.01.2020 «Про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Отриману суму використають на забезпечення подання кисню до ліжок закладу охорони здоров’я, де надається стаціонарна медична допомога пацієнтам, захворілих коронавірусом.

На сьогодні у КП «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» для лікування хворих з COVID-19 розгорнули 80 ліжок. Задля боротьби з коронавірусом з медичного персоналу задіяли 120 осіб.

У медичному закладі є 68 кисневих точок та 14 апаратів ШВЛ, 6 із яких використовуватимуть для лікування хворих на коронавірусну інфекцію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися