На Волині в музеї облаштували передноворічну виставку подарунків
Волинь

На Волині в музеї облаштували передноворічну виставку подарунків

16 грудня 2020, 19:13
1
0
Сподобалось?
0

У Музеї волинської ікони відкрилася виставка-продаж подарунків до новорічно-різдвяних свят.

Виставка, на якій лучани та гості міста матимуть можливість придбати новорічні подарунки, триватиме два тижні, повідомляє Суспільне.

Цей спільний проект музею та Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету проводять уже втретє, розповіла  директорка музею Тетяна Єлісєєва.

Майже 20 студентів коледжу вишивали, шили постіль і рушники, створювали сукенки, сорочки і інші вироби, аби представити свої роботи на виставці, розповіла майстриня виробничого навчання Катерина Павлова.

На виставці представили різноманітні текстильні вироби: як для дітей, так і для дорослих, зокрема: екосумки, шопери, різні святкові спідниці.

Фотозону у вигляді годинника, яку облаштували у музеї, створили дев’ятеро студентів – дизайнерів технічного коледжу, говорить викладачка Наталія Табун. Із її слів, студенти зробили гірлянду з живої хвої, а за допомогою різних кріплень створили годинник.

Вхід до музею, аби побачити виставку робіт – безплатний.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Максим Геращенко
    Максим Геращенко

    У меня жена тоже устроила свою выставку. Она шьет объемные Игрушки, для ёлок, для деток. Есть свой интернет магазин, и многие что покупают себе либо на подарок. Первое время когда она начинала заниматься этим, у неё не выходило, игрушки рвались, не держали форму, и мы не понимали в чем дело, потому что всё она делала правильно, и до этого занималась с преподавателем. Потом мы обратились за советом к учителю который её обучал, и порекомендовал сменить швейное оборудование, такое как у неё - https://sewing-navigator.com.ua/ И сразу всё начало получаться. Итог такой, не экономьте на себе, покупайте в проверенных магазинах и только хорошее качество и всё у вас получится

    20 грудня 2020, 13:35
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися