Луцький футболіст Анатолій Тимощук задоволений життям у Росії і не зважає на критику українців
Волинь

Луцький футболіст Анатолій Тимощук задоволений життям у Росії і не зважає на критику українців

20 січня 2021, 11:03
1
0
Сподобалось?
0

Вихованець футбольного клубу «Волинь» та екс-капітан збірної України Анатолій Тимощук, який нині живе у Санкт-Петербузрі і працює тренером у місцевому «Зеніті», похвалився життям у Росії.

Нещодавно футболіст дав розлоге інтерв’ю ресурсу «Гол», в якому не оминули й теми «погіршення взаємовідносин» між Росією та Україною.

– Є політичні висловлювання і відносини. Намагаюся це не коментувати. Будь-який мій коментар буде сприйматися неадекватно багатьма людьми. Вважаю, як би не відбувалося, повинен бути мир у всьому світі. Будь-яка війна – горе для кожної зі сторін конфлікту. Хочу, щоб ніколи не було горя ні в одній країні світу, – так «дипломатично» прокоментував лучанин Тимощук вбивство росіянами тисяч українців на українській території.

Також в Анатолія журналісти запитали, як він ставиться до негативної критики українців на його адресу.

– Я в цілому досить стійкий до критики і мало звертаю уваги на те, що пишеться в Інтернеті. У Санкт-Петербурзі знаходиться моя сім’я, з якою я щасливий. На даний момент наш будинок і наші думки пов’язані з Санкт-Петербургом. Що б кому б не хотілося – скільки людей, стільки й думок. Звичайно, деякі прагнуть жити в Європі, в спокої. Для мене відчуття дому – тут. Відчуття комфорту – тут. Відчуття задоволення – теж тут, – зазначив Тимощук.

На щастя, не всі відомі волинські футболісти настільки легко перефарбовують. Нагадаємо, вчора інший гравець української збірної з Луцька Андрій Федецький зробив сюрприз сину померлого ветерана АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Глядач
    Глядач

    Надя з дітьми з ним НА Росії?

    20 січня 2021, 15:26
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися