На Волині двоє п’яних водіїв намагалися відкупитися від поліцейських
Волинь

На Волині двоє п’яних водіїв намагалися відкупитися від поліцейських

25 січня 2021, 14:35
0
0
Сподобалось?
0

На Волині нетверезі водії намагалися надати поліцейським хабарі.

про це пише пресслужба поліції області.

Так, у п’ятницю, 22 січня, близько опівночі, правоохоронці на автодорозі Луків-Рожище зупинили автомобіль Москвич за порушення правил дорожнього рух.

Водій транспортного засобу, 25-річний мешканець Турійського району, керував авто з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 29-річний пасажир авто, аби його товариш міг уникнути відповідальності за вчинене правопорушення, запропонував працівникам поліції 700 грн неправомірної вигоди. Гроші чоловік положив на переднє водійське сидіння службового автомобіля. На місце правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу. Кошти поліцейські вилучили.

Нетверезого водія поліцейські виявили також в суботу, 23 січня, у Володимир-Волинському районі. Правопорушник намагався надати поліцейським 1000 грн хабаря, аби ті не складали на нього адмінматеріали. Гроші та транспортний засіб слідчі вилучили.

За цими фактами кримінальних правопорушень внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі. Правопорушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися