«Волинь» перемагає вдруге поспіль і наближається до лідерів
Волинь

«Волинь» перемагає вдруге поспіль і наближається до лідерів

26 березня 2021, 18:45
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» зіграла перенесений у Луцьк виїзний матч із тернопільською «Нивою». «Хрестоносці» взяли обов’язкові три очки й наблизилися до трійки лідерів на відстань однієї перемоги.

«Нива» – «Волинь» – 0:2

Гол: 0:1 – Цюпа (10), 0:2 – Рябов (45+2).

«Нива»: 35. Єрмолов, 50. Дворовенко, 21. Вовченко, 4. Зінь (17. Мамешев, 85), 5. Хруставка, 15. Мороз – к, 8. Кінаш (99. Малащук, 20), 12. Семенина, 11. Гатала (2. Скакун, 63), 10. Різник, 9. Кисленко (88. Проців, 66).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінін – к, 15. Приймак, 93. Цюпа, 26. Мартинюк, 11. Шарпар (6. Войтіховський, 69), 16. Рябов, 98. Ляшенко (8. Ляшенко, 74), 7. Протасов (34. Климець, 65), 88. Хагназарі (36. Кристін, 90+1), 22. Коломоєць (17. Кобзар, 46).

Команди розпочали матч у розміреному темпі, тому швидкий став дещо несподіваним. Пасом з глибини поля партнери вивели Юрія Коломойця на побачення з голкіпером «Ниви». Форвард «хрестоносців» відіграв воротаря, але опинився у дуже незручному становищі та все ж примудрився якось пробити по воротах і поцілив у дальню стійку. Епізод закінчився кутовим для лучан, який і призвів до взяття воріт. Тернополяни абсолютно не пильнували Івана Цюпу, який головою розстріляв ворота – 0:1! Гол дещо занадто заспокоїв «Волинь» й ініціативу поступово перехопили номінальні господарі матчу. Втім численні стандарти на ворота Владислава Леванідова не принесли ніяких дивідендів тернополянам. А от «Волинь» знову несподівано вибухнула голом перед самісінькою перервою. Артур Рябов на лінії штрафного майданчика накрутив кількох суперників і ударом у проти хід переграв Єрмолова – 0:2.

У другій половині гри першим номером переважно діяли тернополяни, але створювали хіба що потенційно небезпечні моменти. «Волинь» рідко, але нагадувала про себе гострими контрвипадами. Єдиний супермомент на обидві команди був у середині тайму у лучан, проте вони не реалізували вихід три в два. Спершу з ударом затягнув Сіаваш Хагназарі й зрештою пробив у голкіпер, буквально одразу Єрмолов нейтралізував спробу добивання, а третій удар вже від В’ячеслава Шарпара був неточним. Ще кілька напружених миттєвостей тернополянам довелося пережити через занадто вільну гру свого голкіпера на виходах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися