ФК «Волинь» цього року замість першої ліги зіграє у чемпіонаті області
Волинь

ФК «Волинь» цього року замість першої ліги зіграє у чемпіонаті області

15 серпня 2022, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Від початку цього року волинські уболівальники футболу перебувають у повній невідомості щодо подальшої долі ФК «Волинь». Клуб відпустив усіх футболістів, функціонує лише дитячо-юнацька школа. Як стало відомо «Віснику+К», єдина професійна футбольна команда області цьогоріч виступатиме у чемпіонаті Волині.

Якщо нічого не зміниться, обласні змагання стартують у вересні. У братиме участь і ФК «Волинь». Формуванням команди займається головний тренер лучан Альберт Шахов. Вона складатиметься з 16–18-річних хлопців.

ФК «Волинь» цьогоріч точно не буде представлений у змаганнях під егідою Професійної футбольної ліги України. Але клуб, поки що, збереже за собою професійний статус.

У зв’язку з війною ПФЛ йде клубам на зустріч. Попри те, що цього року лучани не подавали заявку на участь у першій лізі, за ними зберігається право наступного року почати саме з цього дивізіону. Якщо і у наступному сезоні ФК «Волинь» не заявиться у першу лігу, клуб автоматично переведуть у другу. Якщо ж ще через рік ФК «Волинь» не подасть заявку на участь у найнижчому дивізіоні, автоматично втратить професійний статус.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися