У Луцьку відбувся масштабний  дитячий футбольний турнір (фото)
Волинь

У Луцьку відбувся масштабний дитячий футбольний турнір (фото)

28 серпня 2022, 12:33
0
2
Сподобалось?
2

У час, коли футбольне життя завмерло у Луцьку, на стадіоні спорткомплексу СНУ відбулося великий турнір для дітей, який організували Асоціація міні-футболу Волині.

Як розповів президент АМФВ Дмитро Притолюк, на змаганні загалом були представлені 22 дитячі клуби з Луцька, Рівного («Стандарт») та Ковеля («Тайм»). Команди поділили на три вікові групи: до 9, до 11 і до 13 років.

– Для нас не стільки важливим був спортивний принцип, скільки ми просто хотіли подарувати дітям свято у цей складний час. Тут не було переможених, всі переможці, – зазначив Дмитро Притолюк.

Хоча футбол був дитячий, але були справжні дорослі емоції, розчарування від поразок і радість від перемог, прикрі травми і навіть серії пенальті.

Серед команд з гравців до 9 і до 13 років перемогу здобули команди ФК «Волинь», серед 11-річних найсильнішими стали вихованці ДЮСШ-2 з Луцька.

Нагороди за участь у турнірі, як на справжньому дитячому святі, отримали всі без виключення учасники. Також від спонсора компанії «Сладоград» юні футболісти отримали солодкі подарунки, окрім того кожній команді вручили по м’ячу. Окремо нагороди та солодкі призи були передбачені для найкращих гравців турніру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися