На Волині дорогу між селами відремонтують за 90 мільйонів
Волинь

На Волині дорогу між селами відремонтують за 90 мільйонів

10 травня 2021, 19:29
0
0
Сподобалось?
0

До кінця року автомобільну дорогу Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17 відремонтують.

Відкриті торги для пошуку підрядника з поточного середнього ремонту на платформі Prozorro оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 10 травня, а аукціон розпочнеться 14 червня.

Очікувана вартість робіт становить 90 285 036 гривень.

Відремонтують ділянку дороги від 149,657 до 155,142 кілометра.

Відзначимо, що автошлях територіального значення Т-03-11 пролягає територіями Любешівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Турійського, Локачинського та Горохівського районів. Його загальна протяжність – 161,6 кілометра.

Поточний середній ремонт дороги включатиме видалення дерев і порослі кущів, корчування пнiв, демонтаж дорожніх знаків та металевого бар’єрного огородження, розробку земляного полотна, влаштування дренажних воронок, встановлення огородження на мосту, улаштування дорожнього одягу на основному проїзді, улаштування заїзних кишень, посадкових майданчиків та автопавільйонів, встановлення урн для сміття, ремонт автопавільйонів, укріплення узбіч, влаштування з’їздів із дороги, примикань і в’їздів у двори, прокладання залізобетонних водопропускних труб, влаштування пішохідної доріжки, встановлення бар’єрного огородження, дорожніх знаків і напрямних стовпчиків, нанесення розмітки, організацію зовнішнього електроосвітлення, освітлення пішохідних переходів тощо.

Усі роботи мають виконати до 31 грудня 2021 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися