На браконьєрстві спіймали керівника шахти на Волині
Волинь

На браконьєрстві спіймали керівника шахти на Волині

6 серпня 2021, 13:56
0
0
Сподобалось?
0

Прикордонники Волинського загону 5 серпня вночі спинили чоловіка на квадроциклі, який, можливо, причетний до незаконного полювання.

Михайло Волинець на своїй сторінці у Фейсбуку, посилаючись на свої джерела у прикордонній службі повідомив, що за гарячими слідами за підозрою у браконьєрстві було спіймано керівника шахти «Бужанська» (ДП «Волиньвугілля») Олександра Онопрієнка.

За його словами, працівники патрульного відділу прикордонної служби «Амбуків» помітили на транспортному засобі та одязі водія сліди крові. Оглянувши місцевість, прикордонники виявили застреленого оленя - труп тварини, занесеної до Червоної книги України.

Про факт виявлення ознак кримінального правопорушення прикордонники повідомили працівників лісомисливського господарства та співробітників Нацполіції. Транспортний засіб та труп тварини передали на експертизу.

"За попередньою інформацією, вбито самицю оленя, вид якої є вимираючим і занесений до Червоної книги. Щобільше, самиця вигодовувала оленят. Тримаємо цю справу на контролі та сподіваємось на об’єктивне розслідування", - пише Михайло Волинець. 

Також зауважив, що репутація пана Онопрієнка біжить попереду нього. Пише, що він і до людей добрим ставленням не відрізняється. Зарплатний борг перед працівниками шахти тягниться з 2018 року та перевищує 20 мільйонів гривень. 




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися