У Луцьку з вантажівки під час руху падала цегла
Волинь

У Луцьку з вантажівки під час руху падала цегла

5 жовтня 2021, 19:11
0
0
Сподобалось?
0

Патрульні зупинили транспортний засіб, з якого випадали цеглини, чим наражали інших учасників руху на небезпеку. За кермом вантажівки перебував 19-річний водій.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Сьогодні, 5 жовтня, на вулиці Ківерцівській патрульні помітили вантажний транспортний засіб Iveco, який перевозив цеглу. Під час руху з вантажівки самовільно випадали цеглини, чим наражали інших учасників руху на небезпеку.

Патрульні зупинили транспортний засіб, за кермом якого перебував 19-річний водій. Під час перевірки документів поліцейські встановили, що автомобіль не пройшов обов’язковий технічний контроль.

На керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог правил перевезення вантажів) та ч. 3 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов’язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) КУпАП.

Патрульні наголосили на тому, що водій перед початком руху зобов’язаний перевірити надійність розташування і кріплення вантажу, а під час руху — контролювати це, щоб запобігти його падінню, волочінню, травмуванню супроводжуючих осіб чи створенню перешкод для руху.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися