Кинули гранату: підпал суду на Волині потрапив на відео
Волинь

Кинули гранату: підпал суду на Волині потрапив на відео

18 січня 2022, 13:35
1
0
Сподобалось?
0

У місті Любомль вночі 15 січня в приміщення місцевого суду невідомі кинули гранату, або ж запальну суміш.

Підпалили саме судову канцелярію, де зберігаються усі документи. Наразі у соцмережах з’явилося відео, як зловмисники підходять до будівлі, щось кидають у середину, після чого відбувається вибух, йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс". 

Припускають, що такі дії могли вчинити особи, зацікавлені в тому, аби знищити матеріали певних судових справ.

Як інформує речниця поліції Ольга Бузулук, на місці пожежі виявили залишки гранати РГД-5 та ємності з легкозаймистою сумішшю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Правоохоронець
    Правоохоронець

    Якого суду??? Що вона говорить.... Луцького міськрайонного суду??? То є щось--------..... ?????Інформацією не володіє, пожежа (підпал), а можливо і теракт відбулось в приміщенні Любомльського районного суду... Вийшла до кореспондентів, і сама не знає про місце якої події розповідає... Жах... Така в нас реформована поліція.... Вони і злочинців шукати не будуть, зберуть декілька томів рапортів та пояснень від людей, які і близько не мають до цього відношення, а потім скажуть "Ми працювали"... Поліцейські ходять по місту Любомль, ніби-то шукають злочинців... Професіоналів - 0... Та перевірте по відеокамерах в"їзд автомобілів з інших областей, опитайте таксистів з Любомля, Ковеля, Луцька, Рівного, Львова та інших міст, хто привозив пасажирів та приїздив в Любомль хоча б напередодні або в цей день. Перевірте квитки з потягів, хто прибував хоча б до Луцька, Ківерець, Ковеля, Ягодина з інших областей, тобто хто міг проходити по справах в Любомльському районному суді... Опрацюйте відео на автозаправних станціях Любомля, Ковеля, Луцьк, Рівного, Володимир-Волинського, Нововолинська, Ратного, Старої Вижівки...Хто виїжджав за кордон наприклад через МПП "Ягодин" після 6:00 15.01.2022 року (двоє та більше осіб в одному транспортному засобі) в куртках з капюшонами, не тільки місцеві але й з інших областей. Та версій багато.... Нема кому працювати...

    18 січня 2022, 21:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися