В умовах безгрошів’я волинські дорожники зуміли зробити ямковий ремонт на деяких дорогах
Волинь

В умовах безгрошів’я волинські дорожники зуміли зробити ямковий ремонт на деяких дорогах

11 червня 2014, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

ДП «Волинський облавтодор», який є головним підрядником Служби автомобільних доріг Волинської області, отримав 20 тонн бітуму. Це дало змогу відновити на один день роботу асфальтобетонного заводу в у селі Голишів. Завод виробив 305,7 тонн гарячої асфальтобетонної суміші, яка пішла на ліквідацію аварійної ямковості на дорогах загального користування державного значення. Основні роботи велися на дорогах: Устилуг-Луцьк-Рівне, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква, Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, Луцьк-Ківерці-Маневичі-Любешів-Дольськ, Львів-Радехів-Луцьк. Загальний обсяг ліквідованої ямковості - 2547,5 м2. Роботи виконували 30 спеціалізованих бригад філій  ДП «Волинський облавтодор», повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг області.

Для повної ліквідації ямковості на покритті доріг, за словами фахівців, необхідно до 300 тонн бітуму. Його відпускна ціна на даний час за одну тонну становить від 8000 до 9500 грн. в залежності від виробника.

Зараз для ліквідації тріщин, викришувань, ямковості до 3 см залучено два автомобілі, що працюють із застосуванням бітумної емульсії та малофракційного щебеню (струменевий метод). Щоденний виробіток при сприятливих погодних умовах від 150 до 250 м2.

По мірі надходження коштів із державного бюджету служба проведе розрахунки за виконані роботи, що дасть можливість придбати необхідні матеріали для продовження робіт з ліквідації ямковості на покритті доріг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися