На Волині у колонії діяла злочинна група (фото)
Волинь

На Волині у колонії діяла злочинна група (фото)

15 липня 2022, 17:06
0
-1
Сподобалось?
-1

Організована злочинна група в складі п’яти осіб не лише чинила фізичний та психологічний вплив на інших в’язнів Маневицької колонії, а й реалізовувала заборонені речовини.

За інформацією поліції Волині, організатор, 39-річний лучанин, відбував покарання в колонії за хуліганство і розбій. Він призначив довірених осіб, збирав гроші із засуджених, вирішував спори між ними «по поняттям», а також продавав наркотики.

Зароблене організатор розподіляв між усіма іншими на власний розсуд. Оперативний супровід викриття здійснювали співробітники управлінь СБУ та стратегічних розслідувань Нацполіції.

Силовики провели обшуки на території виправного закладу та вилучили речові докази: наркотики, фальсифікований алкоголь, мобільні телефони з сім-картами різних операторів, банківські картки, «чорнові» записи фігурантів з номерами мобільних телефонів, банківськими рахунками, обліковими записами та паролями до них.

15 липня слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів ГУНП у Волинській області завершили досудове слідство в цій справі і направили обвинувальний акт до суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися