Волиняни перетворили на смітник «президентський» будинок
Волинь

Волиняни перетворили на смітник «президентський» будинок

23 серпня 2022, 12:47
0
0
Сподобалось?
0

У серпні 2020 року багатодітній родині із Луцька Ольги та Ростислава Калити за сприяння президента України подарували будинок у Рованцях поблизу Луцька.

Сімʼя, в якій виховувалося восьмеро дітей, жили на 17 квадратних метрах. Під час візиту Володимира Зеленського на Волинь Ольга Калита розповіла йому про свою проблему, й президент пообіцяв допомогти. Зрештою просторий будинок у Рованцях придбала компанія «Автомагістраль-Південь». Житло відремонтували та обладнали усім необхідним, включно з меблями та побутовою технікою.

Проте рівно за два роки будинок Калити перетворили на гадюшник. Весь цей час родина не вивозила сміття, перетворивши на сміттєзвалище гараж. Розведені на смітнику таргани розповзлися в радіусі трьох вулиць.

Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

На недобросовісних мешканців почали жалітися сусіди. Нині у будинку мешкають старший син та донька. Інші члени родини виїхали за кордон з початком повно масштабної війни.

Разом із працівниками сільської ради люди провели суботник на подвірʼї Калит. З гаража вивезли майже два причепи сміття. Власників будинку зобовʼязали провести дезінсекцію, щоб знищити розплідник тарганів, та пригрозили штрафами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися