Волинянин не дозволяє виїхати дітям за кордон, хоча сам розвівся і поїхав в Європу
Волинь

Волинянин не дозволяє виїхати дітям за кордон, хоча сам розвівся і поїхав в Європу

21 лютого, 10:06
0
0
Сподобалось?
0

Колишній забороняє волинянці їхати до нового чоловіка в Ізраїль. А вся справа - в суворих законах цієї країни. Вони дозволяють неповнолітнім в'їжджати на територію країни, тільки якщо на це є згода і мами, і тата.

Особливого абсурду ситуації додає той факт, що строгий тато, який не хоче відпускати з України дітей - сам вже рік живе у Європі, ймовірно, ховаючись від військової служби.

Про це пишуть Волинські новини з посиланням на сюжет 12 каналу.

Батьки Марка та Амалії розлучилися п’ять років тому. Діти залишилися жити з мамою в селі Світязь.

«Спільні діти, ми домовилися, що сваритися не будемо, що в нас будуть просто дружні стосунки. Він гроші на дітей давав на той час. Було все нормально», – пригадала Юлія Мішина.

Вона нещодавно вийшла заміж за громадянина Ізраїлю та хоче переїхати до нового чоловіка разом з дітьми. Однак колишній – проти.

«Їдь куди хочеш, а діти залишаться в Україні». Не з ним, а з його батьками. У нього ніколи в планах не було виховувати дітей», – сказала Юлія.

Вона додала, що в Ізраїлі і для дітей – кращі можливості, і сама вона зможе там роботу знайти, і новий чоловік наполягає на переїзді.

«Він шукає якісь виходи, він там дзвонить, там дзвонить, із одним адвокатом радиться, з другим адвокатом радиться. У нього є жінка, але в нього жінки немає», – зазначила Юлія.

Діти з дозволу мами поділилися враженнями від спілкування з рідним татом.

«Дуже рідко я можу поспілкуватися. Ну, я з ним можу ще посваритися. І я з ним не хочу так говорити. Бо з ним немає за що говорити, одні сварки, – розповів Марк. – Він нас нічого не питає, а розказує те, що в тому Ізраїлі війна, а хіба тут не війна?»

«Він нас не пускає полетіти в Ізраїль, і я на нього дуже сильно обіжена», – додала Амалія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися