Від 20 грудня у Луцьку курсуватимуть нові автобуси
Волинь

Від 20 грудня у Луцьку курсуватимуть нові автобуси

19 грудня 2022, 20:08
0
1
Сподобалось?
1

Вісім нових комфортних автобусів українського виробництва «Ataman» вже завтра, 20 грудня, виїдуть на маршрут №1 міста Луцька.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.

Конкурс на перевезення пасажирів на маршруті №1 міста Луцька виграла компанія «Транссіті», яка вже працює в Києві, Чернігові та Білій Церкві.

Представник перевізника Віктор Нестерчук каже, що автобуси «Ataman» вироблені в Черкасах. Збудовані на агрегатній базі японського виробника ISUZU. Мають сучасний двигун екологічного стандарту Євро-5 та розраховані на перевезення 50 пасажирів. Усі облаштовані пандусом, мають просторий салон та широкі двері. Обладнані автономним опалювачем та кондиціонером для водія.

Загалом у ТзОВ «Транссіті» в українських містах працює понад 300 автобусів. Втім компанія й надалі планує розширення рухомого складу.

Як повідомив міський голова Ігор Поліщук, жовті «Богдани» будуть зникати з доріг Луцька, тому що вони не екологічні, не комфортні, не безпечні в тому стані, в якому вони сьогодні пересуваються нашими дорогами.

Перевізник «Транссіті» має плани брати участь в конкурсах на перевезення пасажирів і на інших маршрутах, на які обіцяє ставити хороший новий транспорт.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися