У полонених волинських танкістів знайшли список командування ОК «Північ» і розповсюдили у російських ЗМІ
Волинь

У полонених волинських танкістів знайшли список командування ОК «Північ» і розповсюдили у російських ЗМІ

27 червня 2014, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Бойовики терористичної організації «ЛНР» через російські засоби масової інформації оприлюднили список керівного складу оперативного командування «Північ» та 51 окремої механізованої бригади, відібравши їх у військовослужбовців якої захопили в полон.

Мова йде про екіпаж танку Т-64, двоє членів якого загинули в бою біля населеного пункту Металіст, а двох полонили терористи. Варто зазначити, що усі військовослужбовці військових частин ОК «Північ» серед необхідного переліку документів мають при собі список керівного складу органів військового управління та військової частини. Саме цей перелік потрапив до рук членів банд формування, повідомили у прес-службі оперативного командування «Північ».

«Але, офіційно заявляємо, що список є застарілим та містить багато неточностей.  Зокрема, серед згаданих посадових осіб є ті, хто вже не проходить військову службу, інші офіцери не беруть участь у проведенні антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях. Наголошуємо, що останнім часом неодноразово різного роду експерти негативно та упереджено оцінювали дії рівненських військовослужбовців, але визначальною виявилася оцінка, яку дав ворог. Адже саме війська оперативного командування «Північ» жертовно стають на заваді дій бандформувань. Це дошкуляє, лякає та деморалізує терористів. Умілі дії керівного складу ОК «Північ» та підпорядкованих військових части зробили їх противником «№1» для бойовиків, на чому було наголошено у сюжеті телеканалу НТВ, що зараз тиражується в інтернетпросторі Росії та України.

Ми не пишаємося тим, що нас вважать найбільш небезпечним противником, якого бояться бандформування, та закликають до першочергового знищення. Настав той час, коли ми практично застосовуємо те, чому нас навчили, і до чого готували - виконати свій Конституційний обов'язок щодо захисту Батьківщини», - йдеться в офіційному повідомлення ОК «Північ».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися