Стало відомо про загибель ще трьох волинян
Волинь

Стало відомо про загибель ще трьох волинян

8 липня 2023, 23:08
0
-1
Сподобалось?
-1

Сумна звістка прийшла на Маневиччину у Прилісненську громаду. На війні з Росією загинув житель села Замостя Владислав Величко, 1997 року народження. Певний час він вважався зниклим безвісти. Офіційно встановили, що старший солдат Величко загинув 1 липня у районі міста Соледар на Донеччині.

Також стало відомо про загибель лучанин Олега Корольчука, 26 березня 1998 року народження. Торік у травні 2022 добровільно прийшов у військкомат і мобілізувався до війська. Потрапив до сухопутних військ Збройних Сил України. Спочатку його направили до Одеси, потім короткотривале навчання у Бердичеві, а 25 вересня 2022 року разом із побратимами вирушив у зону бойових дій. Був у Силах спеціальних операцій, пізніше потрапив у штурмову бригаду. 8 місяців без ротації провів у зоні бойових дій. Життя  лучанина обірвалося 19 червня у районі населеного пункту Курахове Донецької області життя.

Ще однієї втрати зазнала Турійщина. На війні з Росією загинув житель села Миляновичі Луківської громади Ростислав Матвіїв, 1999 року народження. Волинянин мав звання старшого лейтенанта.

Редакція «Вісника+К» висловлює щирі співчуття рідним, близьким, друзям і побратимам Героїв.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися