На Волині директор КП поїхав у відрядження за кордон і не повернувся
Волинь

На Волині директор КП поїхав у відрядження за кордон і не повернувся

20 вересня 2023, 11:49
0
0
Сподобалось?
0

У місті Володимир керівник комунального підприємства «Володимиртепло», а також депутат міськради Сергій Коба виїхав у закордонне відрядження в Литву та не повернувся.

Мер міста Ігор Пальонка запевняє, що звернувся з цього приводу у поліцію. У коментарі ZAXID.NET в прес-службі поліції Волині підтвердили, що заява зареєстрована.

Інформацію про те, що Сергій Коба виїхав за кордон і не повернувся, повідомив у коментарі «Конкуренту» міський голова Володимира Ігор Пальонка. За його словами, Сергій Коба як очільник «Володимиртепла» поїхав у відрядження в Литву разом з першим заступником мера Ярославом Матвійчуком та директором КП «Полігон» Володимиром Собіпаном. У Литві вони мали вивчати питання використання технологій альтернативних джерел енергії в комунальному господарства.

«В п'ятницю він мав повернутися з відрядження. Тоді ж на моє ім'я на електронну скриньку надійшла від нього заява про звільнення у зв'язку зі станом здоров'я. Я після цього написав повідомлення у поліцію, що він виїхав і не повернувся», – зазначив мер.

Його колеги, з якими він їздив у Литву, за словами мера, у п'ятницю повернулись в Україну. Зараз виконавчий комітет Володимирської міської ради шукає нового керівника для підприємства, попередньо обов'язки очільника виконує головний інженер.

Зауважимо, що 44-річний Сергій Коба також є депутатом Володимирської міськради від партії «Сила і честь». Заяв на складання мандату він поки що не подавав. На посаду керівника «Володимиртепла» його призначили в 2017 році.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися