На Волині пенсіонери зможуть отримати безкоштовно LED-лампи
Волинь

На Волині пенсіонери зможуть отримати безкоштовно LED-лампи

7 грудня 2023, 10:26
0
0
Сподобалось?
0

З 5 грудня у всіх сільських відділеннях «Укрпошти» Волині пенсіонери зможуть обміняти додаткові п’ять енергоощадних ламп в межах програми енергозбереження. Також із січня ця функція буде доступна й у міських відділеннях області.

Про це розповіла директорка з розвитку мережі та директорка Волинського регіону АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, інформує Волинська ОВА.

За її словами, аби отримати додаткові LED-лампи, пенсіонерам потрібно мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та діючий номер телефону.

Додаткові енергоощадні лампи пенсіонери зможуть обміняти безплатно, доки світлодіоди будуть в наявності. Скористатися програмою обміну та отримати додаткові п’ять ламп енергоощадження можуть і ті пенсіонери, які раніше вже обмінювали лампочки.

Наразі близько 18 мільйонів енергоощадних ламп доступні для обміну мешканцям по всій країні. Натомість Волинь отримала додаткові 500 тисяч LED-ламп.

Окрім того, продовжує діяти програма для юридичних осіб. Тож медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку Дія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися