У Луцьку просять зачиняти двері у під’їзді: чому це важливо
Волинь

У Луцьку просять зачиняти двері у під’їзді: чому це важливо

14 січня, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку упродовж останнього тижня через сильні морози почастішали випадки замерзання системи опалення у під’їздах багатоквартирних будинків. Тому, аби уникати таких аварійних ситуацій, потрібно зачиняти двері у під’їздах, щоб берегти тепло на першому поверсі.

Про це інформує ЖКП №2 Луцької міської ради.

За інформацією луцьких комунальників, останні випадки замерзання систем опалення фіксуються диспетчерською службою у нічний час, коли морози посилюються. Тому, коли двері лишаються відчиненими, через певний час виникає замерзання води в трубах опалення.

Замерзла вода у трубі має властивість розширюватися і цей тиск може бути настільки сильним, що розриває трубу. Потріскатися за таких морозів та умов може будь-яка труба, незалежно від матеріалу, з якого вона виготовлена: металопластикова, мідна, поліпропіленова і навіть залізна.

«Оскільки зима тільки в розпалі і синоптики прогнозують морозні дні, закликаємо мешканців берегти тепло у під’їздах ваших будинків, слідкувати за тим, щоб вхідні двері були зачинені», – наголошують комунальники.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися