Загинули троє бійців 51 ОМБР — підірвалися на міні
Волинь

Загинули троє бійців 51 ОМБР — підірвалися на міні

2 серпня 2014, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

Першого серпня поблизу міста Амвросіївка на Донеччині стався прикрий інцидент з бійцями 51-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського. На протитанковій міні підірвалася вантажівка із бійцями. Вчора один з волонтерів військової частини повідомив про десятьох убитих. За уточненими даними внаслідок підриву загинули троє військовослужбовців: водій, солдат і капітан 51-ї ОМБР. Усі вони мешканці Волині.

ВолиньPost'у вдалося поспілкуватися з одним із вцілілих солдатів, який розповів подробиці інциденту.

Обідньої пори в районі міста Амвросіївка у вантажівці «ГАЗ-66» їхали шестеро військових із 51-ї окремої механізованої бригади. У кузові сиділи четверо солдатів, а також там лежав міномет.
Після підриву на міні машина перекинулася.

«Водій загинув на місці. Трьох солдатів вибуховою хвилею викинуло із кузова, а на одного впав міномет. На порятунок хлопця кинувся капітан, який їхав на пасажирському місці. Однак він сам загинув, а солдат згорів заживо», - розповідає співрозмовник.
Загиблий водій автомобіля родом із Любомльського району. Капітан родом із Донецька, але служив у Володимирі-Волинську й проживав у Нововолинську. Солдат - із Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися