Закарпаття

На Закарпатті град, розміром з куряче яйце, побив понад 7 тисяч будинків

22 червня 2016, 22:24
0
0
Сподобалось?
0

Негода, що пронеслася Закарпаттям 21 червня, наробила чимало біди. В окремих районах випав велетенський град розміром з куряче яйце! Найсильніше стихія «вдарила» по Виноградівському та Хустському районах.

Станом на сьогоднішній ранок було відомо про 1,2 тис. пошкоджених унаслідок негоди будинків у семи селах Хустського району Закарпаття та 6 тис. будинків у 14 селах Виноградівського району області. Про це повідомили у прес-службі голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

«Госпіталізовані семеро мешканців Виноградівщини, які під час падіння граду отримали різні травми. На щастя, обійшлося без серйозних тілесних ушкоджень. Від негоди постраждали також окремі населені пункти Іршавського та Свалявського районів», — йдеться у повідомленні.

Влада області скликала термінове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вона класифікувала стихійне лихо як надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня. Цей статус дає підстави просити допомогу на ліквідацію наслідків негоди в уряду України.

Джерело: Тиждень.ua.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися