Три дружини та троє дітей: на Закарпатті викрили хитрого ухилянта
Закарпаття

Три дружини та троє дітей: на Закарпатті викрили хитрого ухилянта

18 березня, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

Прикордонники викрили українця на пункті пропуску "Ужгород", який намагався виїхати за кордон з підробленими документами.

Під час контролю разом з паспортом громадянина України ухилянт надав три свідоцтва про народження дітей, які є начебто є громадянами Таджикистану. Про це пише пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Відомо, що чоловік намагався виїхати до Словаччини рейсовим автобусом. Під час опитування він розповів, що за національністю є таджиком, а до приїзду в Україну жив у Таджикистані. Він зазначив, що там має двох дружин, з якими знаходиться у цивільному шлюбі та від яких має трьох дітей. Вже у 2022 році, за його словами, він прибув до Києва та після одруження з українкою отримав громадянство України.

"Втім, перевіряючи документи подорожнього, прикордонний наряд виявив у свідоцтвах про народження дітей ознаки підробки. Зокрема, інспектори встановили, що оригінальні дані у всіх трьох документах було витравлено хімічною речовиною, а зверху нанесено новий текст", - зазначили у повідомленні.

Після цього на місце події викликали Нацполіцію. Слідчо-оперативна група вилучила підроблені документи для того, аби провести слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися