На Львівщині чоловік ухилився від мобілізації, бо має «трьох неофіційних дітей»
Львівщина

На Львівщині чоловік ухилився від мобілізації, бо має «трьох неофіційних дітей»

28 березня, 09:33
0
0
Сподобалось?
0

У Львівській області до трьох років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох неофіційних дітей".

На суді військовозобов’язаний провину визнав і розкаявся. Про це повідомляє TSN.ua з посиланням на вирок Самбірського райсуду.

Згідно з його даними, в листопаді 2023 року військово-лікарська комісія визнала жителя Львівщини придатним до військової служби.

Йому вручили бойову повістку, за якою в грудні чоловік мав з’явитися до ТЦК для відправлення в частину. Проте той ухилився від мобілізації.

На суді обвинувачений це визнав, назвавши причини. Зокрема, стверджував, нібито має проблеми із зором, а ще на його утриманні перебуває "троє незареєстрованих дітей від колишньої співмешканки".

Крім цього, ухилянт казав, що тепер у нього нова жінка, яка сама виховує трьох дітей. Він зізнався, що планує одружитися з нею, щоб мати відстрочку від мобілізації.

Суд визнав чоловіка винним за статтею 336 ККУ та засудив до трьох років іспитового терміну. Цей вирок обвинувачений житель Львівщини ще може оскаржити в апеляційному суді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися