З військових частин Житомирщини самовільно пішли близько сотні мобілізованих
Житомирщина

З військових частин Житомирщини самовільно пішли близько сотні мобілізованих

12 травня 2014, 14:59
0
0
Сподобалось?
0

Командування військової частини А1494, що на Житомирщині, звернулося до міської влади Житомира з проханням оприлюднити списки військовослужбовців, які були призвані до лав Збройних Сил України під час часткової мобілізації, на особливий період та самовільно залишили військову частину.

«В умовах складної воєнно-політичної обстановки у цей час, коли вирішується доля України дані військовослужбовці самовільно залишили розташування військових частин, показуючи цим своє байдуже відношення до ситуації що склалася в державі. З метою привселюдної демонстрації їхнього ганебного вчинку прошу висвітлити дані списки у місцевих та обласних друкованих виданнях, сповістити органи влади по місцям їхніх проживання», - зазначив командир частини Р. Волков.

Сайт Житомирської ради відгукнувся на прохання військових і розмістив список з сотні дезертирів, які втекли з військових частин А0409 (Новоград-Волинський) та А3091 (Бердичів).

Тим часом у ніч на 12 травня міліція Одещини разом із представниками військової частини, розташованої в смт Чорноморське, затримамали трьох військовослужбовців строкової служби уродженців Донецької області молодшого сержанта Богдана Дмитренка (1992 р.н.), молодшого сержанта Віталія Русина (1994 р.н.) та уродженеця Одещини старшого солдата Анатолія Кавуна (1990 р.н.). Вони у ніч на 11 травня заволоділи трьома автоматами АКС-74 з набоями і намагалися дістатися до терористів у Донбас.

Утікачів виявили на трасі Одеса-Миколаїв, поблизу повороту до села Глибоке. Вони рухалися на викраденому автомобілі «Чері Амулет». Під час переслідування машина перевернулася, і озброєних утікачів затримали без жодного пострілу.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися