На Житомирщині чоловік розтрощив могилу військового: причина шокує
Житомирщина

На Житомирщині чоловік розтрощив могилу військового: причина шокує

24 березня, 11:45
0
0
Сподобалось?
0

На Житомирщині чоловік влаштував погром на могилі військового. Про це "Суспільному" повідомила речниця Головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик.

Зазначається, що могилу бійця було пошкоджено в ніч на 23 березня. Про наругу над місцем захоронення військового повідомила його мати – 62-річна жителька громади.

"Після отримання звернення на місце прибула слідчо-оперативна група Житомирського райуправління. На кладовищі дійсно був пошкоджений дерев’яний надгробник, металевий хрест, рамка з фотографією, флагштоки для прапорів, була розкидана похоронна атрибутика", – додала Дубовик.

Поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 39-річний житель цієї ж громади. Наругу над могилою бійця чоловік пояснив ревнощами до колишньої дружини, яка після розставання почала нові стосунки з військовим. Дубовик наголосила, що порушника той факт, що військовий загинув, не зупинив.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч.2 ст. 297 Кримінального кодексу України. Мешканцю Романівської громади може загрожувати обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися