Путін призначив губернатором керівника операції з евакуації Януковича
Світ

Путін призначив губернатором керівника операції з евакуації Януковича

3 лютого 2016, 10:07
0
0
Сподобалось?
0

Схоже, Путін вже починає роздавати винагороди персонам, які прислужилися йому в плані дестабілізації України. Так, відучора офіційно в губернаторському кріслі опинився донедавна начальник «спецури» Олексій Дьомін, який і Януковича з України вивіз, і в «приєднанні» до «Ерефії» Криму відзначився — Володимир Володимирович на знак подяки призначив його керувати Тульською областю. А попередника на цій посаді Володимира Груздєва — «турнув» із насидженого місця.

Про те, що саме новий глава регіону Олексій Дюмін був керівником операції з евакуації з території України Віктора Януковича пише російський «Коммерсантъ», посилаючись на інформовані джерела. Тож от кому захисник страусів і власник золотого батона завдячує своїм перебуванням на волі. 

За інформацією видання, у 2014 році Дюмін очолював Сили спеціальних операцій — це підрозділ, який брав участь в операції з анексії Криму. До цього він працював у Службі безпеки президента РФ.

Рішення про відставку тульського губернатора Володимира Груздєва і призначення на пост в. о. глави регіону Олексія Дюміна було ухвалене напередодні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися