У Білорусі - другий випадок захворювання на коронавірус
Світ

У Білорусі - другий випадок захворювання на коронавірус

1 березня 2020, 19:33
0
0
Сподобалось?
0

Вірус виявили у мешканки Вітебської області, яка нещодавно повернулася з Італії. Жінка перебуває в інфекційній лікарні, зовнішніх ознак захворювання у неї немає.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я Білорусі.

"Міністерство охорони здоров'я інформує про те, що в РНПЦ епідеміології та мікробіології один з тестів, які були виконані у білоруски, яка мешкає у Вітебській області, виявив фрагмент РНК, який може належати типу коронавірусу 2019 nCoV", - сказано в повідомленні.

Як виявилося, громадянка Білорусі й двоє її колег провели кілька днів на півночі Італії. Після повернення на батьківщину у них взяли аналізи.

"Пацієнти були госпіталізовані в Вітебську обласну клінічну інфекційну лікарню. На сьогодні стан всіх трьох задовільний, ознак захворювання немає. Цій пацієнтці проводять поглиблену лабораторну діагностику. У двох її колег тести негативні", - поінформували у відомстві.

Всього, за даними МОЗ, на сьогодні, в установах охорони здоров'я Білорусі з підозрою на коронавірусну інфекцію перебуває три пацієнти. «У всіх трьох стан задовільний, клінічних проявів хвороби немає», - запевнили медики.

Нагадаємо, 28 лютого в Білорусі був зареєстрований перший випадок коронавірусу covid-19, медики виявили вірус у одного зі студентів, які приїхали з Ірану.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися