В білорусі починаються навчання, які несуть певну небезпеку, — генерал-лейтенант Сергій Наєв
Україна

В білорусі починаються навчання, які несуть певну небезпеку, — генерал-лейтенант Сергій Наєв

22 вересня 2023, 09:36
0
0
Сподобалось?
0

У білорусі з 22 по 26 вересня відбудуться масштабні військові тренування і навчання.

"У Збройних силах білорусі пройде двостороннє комплексне навчання.

Мета навчання – вдосконалення рівня готовності органів військового управління оперативних об'єднань у забезпеченні безперервного управління підпорядкованими силами і засобами в ході ведення бойових дій.

Під час розроблення задуму навчання враховувалися сучасні підходи до застосування військ на основі досвіду сучасних збройних конфліктів", - заявили у Міноборони білорусі.

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв на тлі рішення білорусі провести військові навчання заявив, що Україна посилює контроль на кордоні.

"Це, звісно, не створює військової загрози, але є певна небезпека. Тож ми, своєю чергою, підсилюємо пильність та готуємо наші сили до адекватного реагування.

Це звичайна військова практика. Ми керуємо тими силами, які є у складі стабілізаційних угруповань. Це проста військова арифметика: наших сил має бути достатньо для того, щоб нівелювати військову загрозу", - написав Наєв у Telegram.

Військові навчання в білорусі

Минулого року білоруська армія регулярно проводила військові навчання. Це тривало фактично безперервно з 29 квітня по 1 січня.

Нещодавно до білорусі прибув черговий ешелон збройних сил рф. Війська нібито повинні взяти участь у навчаннях Організації Договору про колективну безпеку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися