Лукашенко пообіцяв більше не йти у президенти
Світ

Лукашенко пообіцяв більше не йти у президенти

21 жовтня 2020, 14:28
0
0
Сподобалось?
0

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з опозицією пообіцяв більше не балотуватися в президенти.

Про це бізнесмен і політолог Юрій Воскресенський розповів в інтерв'ю порталу TUT.BY, яке опублікували 20 жовтня, передає "Гордон"

Воскресенський був на зустрічі Лукашенка з опозиціонерами в СІЗО КДБ. Він вийшов на волю 11 жовтня, наступного дня після зустрічі з Лукашенком. До цього два місяці Воскресенський провів у СІЗО за обвинуваченням в участі в масових заворушеннях. 

"Він [Лукашенко] дав слово всім учасникам круглого столу, що наївся президентства, що це його останній строк. Я йому вірю, усе-таки в мене диплом антикризового керівника, і я відчуваю такі моменти. Він сказав, що будував Білорусь так, як це бачив, що не вважає, що робив погано – вилизав усі малі міста, зберіг промисловий потенціал, і попросив поліпшити ситуацію – закріпити демократичні зміни в основному законі", – сказав Воскресенський. 

"Тому що я знаю, що такого, як я, президента – чесного, щирого і не корупціонера – може більше не бути", – цитує Воскресенський слова Лукашенка.

Воскресенський не зміг відповісти на запитання журналіста порталу, чи немає у нього відчуття, що Лукашенко перетворив країну на ГУЛАГ.





Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися