Ізраїль ракетами вдарив по іранському заводу БПЛА і складу готової продукції
Світ

Ізраїль ракетами вдарив по іранському заводу БПЛА і складу готової продукції

23 липня 2022, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

Військово-повітряні сили Ізраїлю 22 липня завдали ракетного удару по військових позиціях у Сирії, зокрема по заводу на околицях Дамаска, де збирали іранські безпілотники.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на моніторингову групу The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), яка базується у Великій Британії й займається документуванням порушень прав людини в Сирії.

За даними джерел SOHR, унаслідок ізраїльських ударів загинули вісім людей. Серед них троє осіб не сирійської національності та двоє «колабораціоністів», які співпрацювали з ліванською Хезболлою – вони померли в місці, де розташована майстерня з виробництва іранських безпілотників. Ще троє сирійських військовослужбовців були вбиті на військових позиціях, де перебували батареї ППО.

Активісти SOHR зазначили, що ізраїльські ракети влучили в офіси розвідувальної служби Військово-повітряних сил, офіс старшого офіцера й автомобіль в периметрі авіабази Аль-Маза.

Крім того, ракети уразили позиції біля контрольно-пропускного пункту цієї авіабази, її шосе, а також іранського складу в районі Сайеда-Зейнаб, повністю знищивши його. Ще постраждали кілька автомобілів, однак наразі невідомо, належали вони цивільним чи військовим.

У SOHR відзначили, що це була 18-а атака Ізраїлю на Сирію у 2022 році.

Відзначимо, що раніше Росія домовилася з Іраном купівлю їхніх розвідувальних та ударних безпілотників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися