Росіянка настрочила тисячу доносів на співвітчизників
Світ

Росіянка настрочила тисячу доносів на співвітчизників

1 липня 2023, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

З початком повномасштабної війни путін звернувся до своїх громадян допомогти викорінити «негідників та зрадників». І вірні йому піддані з ентузіазмом взялися за роботу та стали строчити доноси на своїх співгромадян.

Одну з донощиць вирахували журналісти – це Анна Коробкова. Жінка називає себе «професійною донощицею». Але працює не за гроші, а для того, щоб виявляти зрадників, аби потім через них Росія не виплачувала репарацій Україні. Бо в такому випадку життя самої донощиці потерпатиме економічно – у країні пануватимуть безробіття і злочинність.

За перший рік «спецоперації» вона написала близько тисячі доносів! Два дні переглядає відео, на яких громадяни Росії мають необережність у коментарях сказати щось проти війни, чи вчитель який, чи викладач вузу. Потім два дні Коробкова відпочиває, бо їй морально важко. Буває, що її доноси ігнорують, а тому повторно їх направляє у ті ж структури. Своїх жертв особисто не знає і більшість з них ніколи не бачила наживо. Проте деякі з них навіть зверталися до Коробкової і питали: за що? 

«Викриття у мене в крові», – пояснює. Виявляється, її дід був радянським офіцером на фронті і секретним співробітником НКВС, про що внучці відкрито говорив. Вона з ним жила в одній квартирі майже 20 років. Дід активно використовував скарги для отримання від влади всього що завгодно. А внучка йому у цьому допомагала – і так навчилася писати різні скарги. Після такої «науки» строчити доноси їй тим більше не складно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися