Йдемо на другу тисячу
Актуально

Йдемо на другу тисячу

28 травня 2015, 15:38
0
0
Сподобалось?
0
Буденно розпочався для нас останній редакційний тиждень травня. Усе, як зазвичай. Готуються до друку матеріали, йде верстка номера. Ніби нічого особливого. І все ж надзвичайне полягає у тому, що ця газета, яку ви тримаєте в руках, особлива. Це тисячний, підкреслюю – тисячний номер нашої газети!
Навіть уявити важко! Ми в тисячний раз приходимо у ваші оселі. За плечима робота, котра вимірюється дев’ятнадцятьма роками і одним місяцем. А якби перерахувати зі скількома сотнями і тисячами людей ми зустрілися за цей час, скільки об’їздили доріг, скільки пішло паперу на мільйони газет!
І так хочеться вірити, що зусилля потрачено не марно, що ми принесли вам хоч крапельку радощів і чогось нового, приємного, потішили і розвеселили хорошими новинами, змусили замислитися над проблемами. Одне слово, стали вашими друзями і порадниками, були потрібними. Це так важливо для нас. А в наступний четвер вийде у світ 1001-й номер. І ми знову будемо торувати журналістські дороги, шукати цікаву інформацію, щоб поділитися нею з вами. Ідемо на другу тисячу. Будьте з нами, і ми вас не підведемо!
Євген ХОТИМЧУК,
шеф-редактор газети «Вісник+К»
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися