Arivo Winmaster Prox ARW3 - витривалі та надійні автошини для зимового сезону
Актуально

Arivo Winmaster Prox ARW3 - витривалі та надійні автошини для зимового сезону

15 серпня 2023, 20:50
0
0
Сподобалось?
0

Ефективність і безпека на дорогах різної якості, що надається автопокришками, відіграє велику роль. Зимові шини Arivo Winmaster Prox ARW3 відповідають потребам власників легкових автомобілів, які не їздитимуть в екстремальних умовах.  Низький опір коченню, стійкість до зношування, що подовжує експлуатаційний період, підвищують економічну привабливість цієї моделі, яка й без того звертає на себе увагу невисокою вартістю. 

Автопокришки Arivo Winmaster Prox ARW3: короткий огляд моделі

Протекторний візерунок Аріво Вінмастер ПроІкс АРВ3 має симетричну структуру і займає значну площу на самій гумі, утворюючи велику пляму контакту, що значно покращує керованість машиною. Подовжені V-подібні блоки в поєднанні з хвилеподібними ламелями забезпечують стійкість їзди по засніженій і зледенілій дорозі. 

Основні особливості шини Arivo Winmaster Prox ARW3:

  • здвоєні елементи плечових зон, розташовані під нахилом до напрямку руху, підвищують прохідність автошини на пухкому снігу, а також покращують гальмівні властивості на укоченій сніговій дорозі; 
  • по периметру протектор густо усіяний ламелями з багатовимірною внутрішньою структурою, що створює зі свого боку більше крайок зачеплення, підвищує тягу і керованість у поворотах на будь-якій поверхні; 
  • глибокі канавки дренажної системи: V-подібні, окружні, відповідають за швидке відведення води і талого снігу за межі колеса; 
  • посилена жорсткість блокових елементів покращує керованість, допомагає забезпечити видатне зчеплення з дорогою. 

Гума Arivo Winmaster Prox ARW3 випускається в широкому діапазоні типорозмірів. Ходові такі розміри: 215/55 R17, 175/70 R13, 205/65 R16, 195/50 R15, 205/70 R15, 215/45 R16 та інші. Якщо перед вами стоїть завдання придбати зимовий комплект покришок, тоді варто задуматися про придбання даної моделі.  

Переваги автогуми Arivo Winmaster Prox ARW3

Зимова модель покришок від китайського виробника зобов'язана настільки високим оцінкам експертів, зокрема, особливими оцінками за її відмінні характеристики при русі по обледенілій, засніженій поверхні або мокрій дорозі. 

До основних переваг гуми варто віднести:

  • хороша стійкість до стирання і витрата палива, модель економічна в обслуговуванні;
  • відмінні тягові властивості гарантує інноваційна суміш; 
  • стійкість до аквапланування завдяки інтегрованим кільцевим і бічним канавкам, що активно видаляють воду з-під плям;
  • відносно безшумні шини, за рахунок оптимальної форми виробу, яка знижує дорожні вібрації, що відчуваються в салоні машини; 
  • зчеплення і керованість авто в складних дорожніх умовах зими залишається на високому рівні, як і безпека на сльотавій дорозі. 

Зимова гума Arivo Winmaster Prox ARW3 вирізняється хорошими збалансованими характеристиками в зимових умовах. Надійне зчеплення з дорожнім полотном, що вимагає найбільшої ефективності, обумовлено продуманою конструкцією покришок зі спрямованим протекторним візерунком. Крім цього, модель оснащена тривимірними гранями блоків, що міцно чіпляються за сніг. 

Непогані параметри на вологому асфальті зумовлені добре взаємодіючими канавками поперечної і периферійної спрямованості, які максимально протидіють небезпечним ковзанням. Також ця модель може похвалитися високими оцінками експертів у категорії витрати палива.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися