Гума Kapsen HD918 - бюджетна модель, з широким охопленням для легкових автомобілів
Актуально

Гума Kapsen HD918 - бюджетна модель, з широким охопленням для легкових автомобілів

17 серпня 2023, 20:37
0
0
Сподобалось?
0

За будь-яких погодних умов автомобіль повинен впевнено триматися на дорожньому покритті. Для забезпечення максимальної безпеки руху китайський виробник Капсен розробив шини Kapsen HD918, в черговий раз довівши цим прикладом, наскільки надійною та якісною може бути фабрична продукція з Піднебесної. Модель дійсно заслуговує на увагу, відрізняючись чудовими експлуатаційними властивостями і значним запасом робочого ресурсу.

Основні особливості модельної лінійки Kapsen HD918

Дані покришки розраховані для експлуатації на малогабаритних авто середнього класу влітку. Відмінно підходить для таких марок машин, як Daewoo Nexia, Honda Fit, Hyundai та інші. Вся шинна продукція торгової марки Kapsen, включаючи ці покришки, піддається автоматичному циклу виробництва і проходить електронний контроль якості, що дозволяє виключити будь-яку ймовірність бракованої гуми.

Серед особливостей моделі варто зазначити:

  • унікальна дренажна система, глибокі центральні смужки швидко очищають місце контакту від води та бруду, забезпечуючи тим самим якісне водовідведення та запобігаючи ймовірному ризику аквапланування;
  • візерунок та конфігурація ламелей розроблені спеціально для безпечного руху сухою та мокрою дорогою без зледеніння;
  • протектор має закриті плечові блоки та суцільне центральне ребро, що забезпечує кращу керованість;
  • унікальний хімічний склад гуми, шарування брекера, розміщення блоків на протекторі зі змінним кроком, сприяють ефективному гасенню резонансних звукових коливань;
  • екологічність та відчутна економічність – склад гумової суміші включає спеціальні еко-добавки, за рахунок чого продукт екологічно чистіший, а також допомагає автоаматорам економити на паливі.

Літня гума Kapsen HD918 демонструє відмінні якості при вході в повороти, що здійснюються на високій швидкості. Завдяки їм транспортний засіб набуває курсової стійкості, швидко розганяється і добре гальмує.

Переваги автопокришки Капсен HD918

Завдяки відмінним їздовим якостям, паливній економічності та довговічності гума Kapsen HD918 швидко завоювала популярність серед автовласників. Також модель має інші конкурентні переваги:

  • підвищена жорсткість гуми;
  • надійність та високий рівень безпеки завдяки застосуванню високих технологій під час виробництва;
  • відмінна керованість, за рахунок реалізації у виробничий цикл сучасних технологій та враховуючи всі водійські потреби на дорогах, ці шини забезпечують безпечний розгін, легке маневрування та швидке гальмування на сухій та мокрій поверхні;
  • стабільні показники еластичності та пружності забезпечує спеціальний гумовий склад суміші;
  • хороша стійкість до механічних пошкоджень та деформацій.

Літні шини цієї серії стійкі до аквапланування, що є безперечною їх гідністю. Дренажна система миттєво відводить рідину та бруд з-під колеса, тому автомобіль зберігає курсову стійкість при розгоні та впевнено входить у повороти (без заметів) під час зливи.

Китайська гума Kapsen, що отримала протектор зі спеціальними антидеформаційними елементами та високоякісний склад гумової суміші, показує не лише високий рівень зносостійкості матеріалу, але й надійне зчеплення з дорожнім полотном під час їзди за будь-якої погоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися