Сьогодні вітають Віталія Зарембу
Актуально

Сьогодні вітають Віталія Зарембу

2 березня 2018, 09:15
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні відзначає свій день народження заслужений працівник сільського господарства, кандидат економічних наук, керівник сільськогосподарського підприємства у селі Романів Луцького району, депутат Волинської обласної ради Віталій Заремба.

Віталій Миколайович народився 2 березня 1956 року в селі Іскра Рівненського району Рівненської області. Після закінчення школи вступив до сільськогосподарського технікуму, згодом – до Львівського політехнічного інституту, де здобув спеціальність інженера-механіка. Працював у господарстві «8-Березня» в селі Чаруків Луцького району інженером-будівельником, з 1981 року – заступник голови колгоспу імені Горького в селі Романів цього ж району. У тому ж році – директор реформованого акціонерного пайового об’єднання «Мрія», що у Романові. У 1992 році призначений заступником представника Президента у Волинській області, начальником управління сільського господарства області. У 2002 році – директор СТзОВ «Романів». У 2005-2010 роках – перший заступник голови Волинської облдержадміністрації.Нагороджений орденом «За заслуги» III ступеня.

Багато сердечних вітань нині лунає на адресу Віталія Миколайовича. Хочемо й собі вплести у цей славний віночок щирих побажань і свій голос.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися